Jópofa Bolt - Ahol a fa hatás a nyerő

Fa Karórák

2019. május 16. - Jópofa Bolt

Fa Karórák

Néhány évvel ezelőtt lehetetlen volt egy fából készült órát készíteni. A meglévő gépek nem tették lehetővé az ilyen finom munkát, és kézzel történő megmunkálása nagyon bonyolult vol. Az innovatív megoldások - például a CNC router vagy lézervágás - megjelenésével most már lehetséges ilyen karórákat előállítani. A fából készült anyagok a divat világában rengeteg előnnyel rendelkeznek. A fából készült órák fő előnyei a minőség és hogy környezetbarát anyagból készülnek. A fa szemek mintázata minden bizonnyal egyedülálló, minden egyes motívumban, karakterben és esztétikában megkülönböztető fából készült órák készülnek.

Annak ellenére, hogy minden szállító más típusú fát használhat, a legtöbb fa órája minden bizonnyal hipoallergén. Ha allergiás a fémre, akkor a fából készült órák a legjobb választás. A letisztult formájú fa karórák között klasszikus és sportos stílusút is találunk. Pihekönnyű súlyának és minőségi anyagának köszönhetően a fa karóra rendkívül kellemes viselet. A fából készült órák még stílusosabbak, divatosabbak és modernebbek, mint a többi luxus órák, a legtöbb felmérésben.

Az óratokokok anyaga az óragyártásra használt fa fenntartható erdőgazdálkodásból származnak. Az első réteg természetes olajokat és viaszokat tartalmaz melyekkel a fa alkatrészek vannak lekezelve. Ezzel az eljárással kezelt felső réteg sokkal tartósabb tulajdonságokat szerez, magas fokon megemelt víz- és nedvességállósságot. Az eredmény egy fából készült karóra, amely egyedi és elegáns acélszerkezetekkel van kombinálva. A gyártók arra töreked, hogy bemutassák a tiszta anyagok használatát, és fenntartsák az elemek egyszerűségét, miközben a természetes anyagokból és az egzotikus fa anyagokból tervezett órákat hoznak létre. Egy fából készült karóra egyedülálló élményt nyújt az öregedés során. Viselése során végigkövetheted, hogy az óra anyaga hogyan változik az évek során.

A fa karóra mindenkinek jó választás, akinek fontos az elegancia, mert a fa karóra nemcsak időmérő, hanem életérzés is! Mindezek mellett a csomagolás ugyanolyan lenyűgöző, mint amennyire ezek a lenyűgöző egyedi fa karórák.

htb1tsjmxjjvk1rjsspiq6aeqxxav.jpg

img_2171.JPEG

Fa Napszemüvegek

Fa Napszemüvegek

 Mindenkinek problémát okoz, hogy milyen napszemüveg viselet, az ami tényleg megy minden stílushoz, passzol a ruhadarabjaidhoz, vagy azért akadnak kivételek.

A kérdésre, nagyon egyszerű a válasz, és egyszerűsége miatt nagyon határozott egyszerű válasz adható: nincsenek kivételek. A napszemüveg olyan viselet, ami tökéletesen idomul a viselőjéhez.

A napszemüveg nemcsak stílusos tartozék, hanem védi a szemét és a körülvevő kényes bőrt a nap legveszélyesebb UVA és UVB sugárzásaitól. A szem egészsége olyan fontos, mint a környezetünk egészsége.

A legtöbb szemüveg műanyag és acetát olajból készül. Műanyag szükséges, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet minimalizálni. A fából készült napszemüveget különböző fafajtákból készülnek. Többeközt ébenfa, bambusz, rózsafa, dió, fehér juhar, zebrafa és mahagóni az alapanyag. A különböző színek különböző fákból vagy egy fa különböző részeiből származnak. Minden fából készült napszemüveg egyedülálló, mivel nincs két egyforma színű és mintázatú fa. A sötétebb keretek inkább sötétebb erdőkből származnak. Hasonlóképpen, a könnyebb keretek vagy a vörös árnyalatok különböző fafajokból készülnek. A fából készült napszemüveg lehet tömör fa vagy laminált. A fából lézererrel vágják ki a rétegeket és kézzel egymássa ragasszák.

Dekoratív fa napszemüvegek a Jópofa Bolt-tól ideálisak azok számára, akik a személyiségüknek megfelelő napszemüveget keresnek.

A napszemüveg tervezők nagy hangsúlyt fordítanak a formákra és ragaszkodnak a nagy méretű stílusos szemüvegek gyártásához. Olyan modell mellett kell döntened, mely maximálisan megfelel elvárásaidnak, s mely hozzád idomul. Nélkülözhetetlen kellékünk ha szemünkbe süt a nap és ez minden évszakra vonatkozik nem csak a nyári hónapokra. Ezért is ajánlatos polarizál napszemüvegeket beszerezni. 

Fontos, hogy a fából készült napszemüveget védőtokban tároljuk, hogy elkerüljük a kulcsokkal, telefonokkal való érintkezését és megóvjuk a lencséket a sérülésektől.

img_2013.JPEG

img_1990.JPEG

Aroma Diffúzorok

Aroma Diffúzorok

 

img_1693.jpg

Az Aroma Diffuzor egy okos szerkezet, mely hőhatás nélkül juttatja az érzékeny illóolaj molekulákat a légtérbe, így azok nem sérülnek. A kellemes hidegpárát készítő aroma diffúzor használatakor, az illóolajak alkotó elemei érintetlenek maradnak mert működésükkor nem keletkezik hő.

Az ultrahangos technológival működő Aroma Diffúzor illóolaj és víz keverésével hozható működésbe. Az aroma diffúzor viz molekuláit az illóolajat pedig apró részecskékké, melyek felszívódnak a szervezetünkben és ezáltal nagyobb gyógyító tulajdonsággal érvényesülnek. Az ultrahangos diffúzorok nagy előnye, hogy hideg párát juttatnak a helyiség levegőjébe. Ezzel „egészségesen” párologtatnak, közben pedig a levegőt is fertőtlenítik. Főleg a téli időszakban fontos ez.

Ez az művelet nagy frekvencián történik meg, gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppekké. Az aroma diffúzor tarályába épített kvarc tányér nagyon sok, akár másodpercenként kb. 1,5 millió rezgésszámmal működnek. Szakaszos használati mód esetén 30 perces időzítésként lágyan kifújja a készülék 15 percen keresztül. Nagy tartálykapacitásának köszönhetően így akár egész nap is működtethetjük a készülékünket. Az elektromos párologtatók segítségével az illóolajok pozitív hatásait folyamatosan élvezhetjük környezetünkben. 

Az Elekrtomos Aroma Diffúzorokal való párologtatás sokkal biztonságosabb párásítást tesz lehetővé, mivel ezeket a készülékeket, elektromos hálózatról üzemeltethetjük, nem igényel felügyeletet. Valódi segítséget nyújt a kisbabáknak, egy nyugodt, békés, fájdalommentes alváshoz. Növelheti lakásának hangulatát a kis fogyasztású energiafelhasználású, váltakozó világítással, vagy manuálisan választhat egy, az Ön hangulatához illő hangulatos színt. 

Mivel az ultrahangos technológia mindent kiporlaszt ami a vízben van, fontos az illóolaj diffúzor rendszeres karbantartása. Ajánlott pár naponta kiönteni a vizet és kiöblíteni készüléket. Ha fennáll a vízkövesedés, akkor célszerű 20%-os ecettel eltávolítani, vagy vízkőmentesítővel.

Nézzkörül az Instructables és az IMfaceplate profilunkon is!

dsc2843.jpg