Fa Karórák

Fa Karórák

Néhány évvel ezelőtt lehetetlen volt egy fából készült órát készíteni. A meglévő gépek nem tették lehetővé az ilyen finom munkát, és kézzel történő megmunkálása nagyon bonyolult vol. Az innovatív megoldások - például a CNC router vagy lézervágás - megjelenésével most már lehetséges ilyen karórákat előállítani. A fából készült anyagok a divat világában rengeteg előnnyel rendelkeznek. A fából készült órák fő előnyei a minőség és hogy környezetbarát anyagból készülnek. A fa szemek mintázata minden bizonnyal egyedülálló, minden egyes motívumban, karakterben és esztétikában megkülönböztető fából készült órák készülnek.

Annak ellenére, hogy minden szállító más típusú fát használhat, a legtöbb fa órája minden bizonnyal hipoallergén. Ha allergiás a fémre, akkor a fából készült órák a legjobb választás. A letisztult formájú fa karórák között klasszikus és sportos stílusút is találunk. Pihekönnyű súlyának és minőségi anyagának köszönhetően a fa karóra rendkívül kellemes viselet. A fából készült órák még stílusosabbak, divatosabbak és modernebbek, mint a többi luxus órák, a legtöbb felmérésben.

Az óratokokok anyaga az óragyártásra használt fa fenntartható erdőgazdálkodásból származnak. Az első réteg természetes olajokat és viaszokat tartalmaz melyekkel a fa alkatrészek vannak lekezelve. Ezzel az eljárással kezelt felső réteg sokkal tartósabb tulajdonságokat szerez, magas fokon megemelt víz- és nedvességállósságot. Az eredmény egy fából készült karóra, amely egyedi és elegáns acélszerkezetekkel van kombinálva. A gyártók arra töreked, hogy bemutassák a tiszta anyagok használatát, és fenntartsák az elemek egyszerűségét, miközben a természetes anyagokból és az egzotikus fa anyagokból tervezett órákat hoznak létre. Egy fából készült karóra egyedülálló élményt nyújt az öregedés során. Viselése során végigkövetheted, hogy az óra anyaga hogyan változik az évek során.

A fát nemcsak az órák anyagához, hanem az óraszíjhoz is felhasználják. A tulajdonságok különféle mintákban és színekben készíthetők és alakíthatók. Mielőtt egy karórát választana egy fából készült karóra, fontos megérteni, hogy mely tulajdonságok fontosak az Ön stílusában és kívánságaiban, mivel a fa különféle tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik.

A megjelenés és a különféle cselekedetek sokfélesége érkezik, amelyek egyedülállóak, ha végtelen lehetőségeket kínálnak divatérzékük felfedezésére. A cseresznye, a teak, a juhar, a dió órákban sokféle minta jelenik meg, és továbbra is olyan fából készült órákat készít, amelyek képesek lesznek viselőiknek bármikor felkészülni, stílusba lépni, és beépíteni ezt az időtlen kiegészítőt.

Cseresznyefa

Az amerikai fekete cseresznyefa a cseresznye gyümölcsfából származik. Ez egy keményfa, amely tartósságáról és gyönyörű színéről híres, természetesen sugározza a mérsékelt csillogást. Az ilyen fafajta színválasztéka végtelen. Világos aranysárga / rózsaszín árnyalatú, és a fénynek kitéve gazdag, vöröses-barna színűre sötétedik. A cseresznyefa egyetlen táblája különféle színű lehet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy átfedjük az általunk készített fa órák kontrasztos szemcsemintáinak egyedi jellemzőit.

Diófa

A fekete diófa sötét, kemény, sűrű és feszes szemű. A famegmunkálók dicsérték erősségét és színét. Igazán értékeljük ezt a fafajtát, mivel a gyűjtemény számos órájában megtalálható. Nagyon sima felületéig csiszol, ami finoman érinthető. A szín a sáfrány krémesfehérjéig (a fa külső része halvány szőke színű is lehet, sárgásszürke is lehet) a szívfa sötét csokoládéjáig (a fa belső része világosabb barna színű is lehet) , lila, szürke vagy vöröses árnyalatú). Az évek során a természetes diófa ragyogó patinát fejlesztett ki.

A fa karóra mindenkinek jó választás, akinek fontos az elegancia, mert a fa karóra nemcsak időmérő, hanem életérzés is! Mindezek mellett a csomagolás ugyanolyan lenyűgöző, mint amennyire ezek a lenyűgöző egyedi fa karórák.

Óraszerkezetek

A mechanikus / öntekercselő mozdulatokat gyakran a kvarcmozgásokon választják, amelyeket mindannyian ismerünk a luxusórák számára, a mechanikus mozgások minőségi színvonala és kivitelezése miatt. A szakértő órák által ügyesen készített automata mozgások finoman behangolt apró alkatrészek sorozatait tartalmazzák, amelyek együtt működnek az időmérő működésében.

Hogyan működik a mechanikus mozgású faóra:

A kvarcmozgásokkal ellentétben a fa órák mechanikus mozgása az óra táplálására a sebrugóból származó energiát használja, nem pedig az akkumulátort. Ez a rugó az energiát tárolja, és egy sor fogaskereken és rugón keresztül továbbítja azt, és szabályozza az energia felszabadítását az órához. A hordozott fa órákban a rugó automatikusan feltekerkedik, amikor az óráját viseli. Ez úgy érhető el, hogy az óra hátsó részén egy kis súly van, amely a csukló mozgásakor mozog.

htb1tsjmxjjvk1rjsspiq6aeqxxav.jpg

img_2171.JPEG

A bejegyzés trackback címe:

https://jopofabolt.blog.hu/api/trackback/id/tr4014829922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása