Mechanikus puzzle-k tulajdonságai

Van valami lenyűgözőbb, mint a saját kezű dolgok létrehozása? Különösen, ha ügyesen animált mechanizmusokról van szó, amelyeket a legapróbb részletekig terveztek és tökéletesen utánozzák prototípusaik funkcióit a való életből.

A fából készült 3D puzzle mechanikus modellkészletekkel néhány órán keresztül elkerülheti a mindennapi életét, és belemerülhet a mozgó mechanizmusok csodálatos világába. A 3D-rejtvények összeállításakor nemcsak maga a folyamat szórakoztató, hanem megismerheti a különböző mechanizmusok működését is.

V-Express gőzmozdony

Az ipari forradalom szelleme által formált viktoriánus kor inspirációt generál a tervezők és a mérnökök számára. A V-Express gőzmozdonyos pályázattal az Ugears ismét erre a lenyűgöző korszakra támaszkodik.

Az ipari forradalom fő szimbóluma, a csodálatos, nagy teljesítményű mozdony a történelmi referenciapont, amellyel a globális technológiai és gazdasági változások korszaka a társadalomban kezdődött. A Ugears Express mozdony készen áll arra, hogy utazzon a találmány és az innováció ezen izgalmas korszakán keresztül.

A V-Express futurisztikus kialakítása megmutatja a mozgó alkatrészek (fogaskerekek és lendkerék) szépségét és a henger-dugattyú elrendezés funkcióját - egy valódi mozdony egyik motorblokkjának majdnem pontos miniatűr változata.

Egyetlen nyílásával a V-Express elegendő energiával rendelkezik akár négy méteres távolság megtételéhez. Ha a modell karosszéria oldalán egy kis kart megfordít, megváltoztathatja a mozdony mozgásának irányát. A mozdonynak három beállítási lehetősége van: előre, hátra és alapjáraton. A modell üresjáratú mechanizmusával biztonságosan nézheti a mozgó alkatrészek működését anélkül, hogy aggódna, hogy a vonata elűzi. Ha ki szeretné próbálni az új modell egy másik izgalmas funkcióját, váltson "hátramenetre". A V-Express mozdony visszagurul, és automatikusan összekapcsolja az ajánlatát.

A V-Express gőzmozdony pályázata saját megfontolást érdemel. Ez a szénkocsi az összecsukható oldalsó panelekkel rendelkezik egy nyílással, amelyet apró csavarral lehet bezárni. A mozdony természetesen gumi motorral működik, és nincs szükség szénre, tehát a pályázat rengeteg helyet kínál kisebb szállítmányokhoz, amelyeket szállítani kíván: édességek, csapdák vagy üzenetek. A V-Express gőzmozdony-készlet szintén 2,45 méter (96,5 inch) síneket tartalmaz.

Az Ugears V-Express gőzmozdony készletének árajánlata fenntartható módon megtermelt, kiváló minőségű fából készült, és tartalmaz mindent, ami az összeszereléshez szükséges. Az alkatrészek első osztályú minőségűek: lézeres módszerrel vágják ki őket egy réteglemezből, amely lehetővé teszi a pontos, pontos vágást. Az egyes részeket el kell távolítani a lemezről, és össze kell rakni a teljes modell összeállításához. Mint minden Ugears modell, a gőzmozdonyhoz is könnyen érthető színes utasítások tartoznak, amelyek 11 nyelven írják le az egyes lépéseket (angol, német, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, török, olasz, kínai és koreai).

ugears_v-express-steam-train-with-tender-model3-max-1100.jpg

Roadster VM-01 versenyautó

A kaland akkor kezdődik, amikor az új Ugears modelled doboza kinyílik. A kiváló minőségű fa kellemes illata megemelkedik, és elkíséri Önt az összeszerelés, a tesztelés és a játék során. A modell egyszerre lenyűgöző és izgalmas: saját kezével rakja össze az egyes alkatrészeket, és hozzon létre egy nagyon különleges mechanikus háromdimenziós műalkotást. A roadster elkészülte után egy első próbaút segítségével megtudható, hogy az autó mit tud.

A Roadster VM-01 versenyautó olyan sebességváltóval rendelkezik, amely összesen három fokozattal rendelkezik: előre, hátra és alapjáraton. A sebességváltó kiválasztása után a kormánykerék segítségével meghatározható a haladási irány. A kerékfelfüggesztésbe épített felfüggesztés biztosítja az egyenetlen terepjárást. A nagyteljesítményű gumi motor egyidejűleg akár 4 méter távolságra vezet az útmérnöknek. Ennek forduló kulcsa a versenyautó hátulján található.

Az új modell egyedi megjelenése aláhúzza a kiemelkedő műszaki elemeket, és a retro kialakításban különösen részletesen néz ki. Az egyes elemek 2 és 4 mm vastag elemek okos kombinációja biztosítja a Roadstar egyszerűségét tiszta vonalaival. Ha kinyitja a motorháztet, egy erős V8 motor lép fel és egy pillantást vet a mozgó szelepekre a mechanikában.

A fából készült sportautó inspirálja és ösztönzi a képzeletét. Fedezze fel maga, és vigye el barátait és családtagjait egy izgalmas túrára a Roadstar VM-01 segítségével.

A Roadster VM-01 modell kiváló minőségű rétegelt lemezből készül, és a készlet mindent tartalmaz, amely az összeszereléshez szükséges. Az egyes alkatrészek minősége első osztályú, mivel egy speciális lézergéppel kivágják őket a deszkából, és így különösen filigrán és precíz élekkel rendelkeznek. A modellezéshez az alkatrészek könnyen eltávolíthatók a lemezektől.

Mint minden Ugears modell, a Roadster VM-01 részletes, színes illusztrációkkal és lépésről lépésre szállítja az utasításokat, amelyek könnyen lefordíthatók 11 különböző nyelvre (német, angol, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, török, olasz, kínai és koreai) követendő. Ezenkívül nincs szüksége ragasztóra vagy egyéb speciális eszközre az egyes alkatrészek Roadstar VM-01 sportautóvá történő átalakításához.

ugears-roadster-vm-01_3_-max-1100.jpg

VM-02 motorkerékpár

Kicsit lomha voltál az utóbbi időben? Elég hangulatos volt, és időnként kissé unatkozott? Akkor az utca szelleme megszabadít a letargiától. Vedd elő bőrdzsekidet, és élvezd a teljes sebesség várakozását - az Ugears csodálatos motorkerékpárjával .

A VM-02 motorkerékpár erőteljes gumimotorral működik. Ez biztosítja, hogy a jármű kb. 3 méter körül mozoghasson - egyszerre. A motor energiája egy fogazott szalagon keresztül kerül a mechanizmusba. A motorkerékpár kialakítása bepillantást ad a motor működéséhez, beleértve a mozgó dugattyúkat is, amelyekre nézve teljesen izgalmas.

A széles hátsó kerék biztosítja, hogy a modell stabil legyen, és ne boruljon át egyik oldalra. A mozgatható első kerékkel azonban a motorkerékpár bármilyen irányba kormányozható a kormány elfordításával, így minden joyride élménydé válik.

Ha elérte az úticélt, itt az ideje, hogy leparkolja a járművet. Ehhez használja a központi állványt, és emelje fel a motorkerékpárt.

Elegáns, kecses és mégis erőteljes - az Ugears új modellje az utca igazi varázsát árasztja magából. A rendkívül technikás külső és a motorkerékpár környezetbarát anyagainak kombinációja különleges ajándékká teszi a modellt. Akár üzleti partnernek, barátoknak, akár családtagoknak - a részletes kialakítás az Ugears Bike-ot csodálatos kiegészítője az irodának vagy otthonnak.

A motorkerékpár soha nem csupán az egyik helyről a másikra való eljutás eszköze volt. A kihívások, a gyorsaság és az igazi szabadság iránti rendkívüli hozzáállás teszi népszerűvé a motorkerékpár vezetését. Vegye át az irányítást saját sorsa felett. Fogja meg a kormányt, és lélegezze be az út illatát az új Ugears motorkerékpárral.

Mint minden Ugears modell, a VM-02 motorkerékpár is kiváló minőségű, környezetbarát rétegelt lemezből készül. A modell összeszereléséhez szükséges összes alkatrész már szerepel a csomagolásban. A minőség első osztályú: az alkatrészeket egy speciális lézerrel pontosan kivágják a rétegelt lemezekből. Egyszerűen nyomja ki az alkatrészeket a lemezből, majd szerelje össze őket egy teljes modell kialakításához. Ugears modellek gyártásához sem ragasztóra, sem egyéb segédanyagokra nincs szükség. A mellékelt, teljesen illusztrált, színes utasítások részletesen elmagyarázzák az egyes lépéseket, hogy kicsik és nagyok is jól érezhessék magukat az Ugears modellek építésében. Kövesse a leírást a 11 nyelv egyikén (német, angol, francia, ukrán, lengyel, spanyol,új motorkerékpár VM-02 az Ugears - tól.

ugears-bike-vm-02_3_-max-1100.jpg

Dream Cabrio VM-05

Újra visszatekintve a mechanika történetére, az Ugears egyszerűen nem hagyhatott ki egy olyan fontos és érdekes szakaszt, mint a nem is olyan régen hátra lévő 50-es évek. Rockabilly zene, körszoknyák, bobby zokni és természetesen csodálatos luxusautók és kabriók: Érezd magad, amikor új, kifinomult modellünkkel - az álom kabrió VM-05-vel - visszaszállítottak ide.

Az 50-es években az autók teljesen új megjelenést kaptak, teljesen egyedi, jellegzetes kialakítással. Az álomkonvertált VM-05 az Ugears tervezői és mérnökei által készített részletes és rendkívül valósághű tisztelgés az autóipar számára és annak az évtizednek a legfontosabb eseményeihez.

A modell fel van szerelve a hagyományos gumimotorral, amely beindítja a mechanizmust és meghajtja a kocsit. A kabrió előre és hátra mozoghat. Annak érdekében, hogy közelről megnézhessük a csodálatos nyolchengeres V-motort, beépítettük az alapjáratot. Ebben az üzemmódban a kabrió nem vezet, és a motorháztető alatt nézhet, és csodálhatja a mozgó fogaskerekek szépségét. A jármű mozgásának elindításához húzza meg a kormányoszlop váltókart.

Az első és a hátsó kerék felfüggesztése határozottan sima vezetési stílust biztosít a járműnek. A kormánykerékkel mozgassa az első kerék tengelykapcsolóját, és kormányozza az álom kabriót a kívánt irányba.

Annak érdekében, hogy ennek az egyedülálló modellnek a kialakítása még valósághűbb legyen, az Ugears mérnökei néhány kulcsfontosságú elemet hozzáadtak, amelyek rendkívül élethű megjelenést kölcsönöznek az autónak. Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja az ablak forgattyúit és a működő ablaktörlőket, valamint a csomagtartó alá szerelt autóemelőt és szerszámdobozt.

A másik jellemző a csomagtérfedél és a motorháztető nyitó mechanizmusai, amelyek extra vibrációt adnak ennek a részletes veterán járműnek.

Találja meg kedvenc rádióállomását retro zenével, és álmai átváltható eszköze elvisz az 50-es évek varázslatába, hogy megtapasztalja az ezen évtizedben rejlő lehetőségeket.

Az Ugears Dream Cabrio VM-05 készlet fenntarthatóan termesztett, jó minőségű fából áll, és mindent tartalmaz, amire szüksége van az összeszereléshez. Az alkatrészek első osztályú minőségűek: lézeres módszerrel vágják ki őket egy réteglemezből, amely lehetővé teszi a pontos, pontos vágást. Az egyes részeket ki kell venni a lemezből, és össze kell rakni a teljes kabrió összeállításához. Mint minden Ugears modell, a kabriót is könnyen érthető színes utasításokkal látják el 11 nyelven (angol, német, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, japán, olasz, kínai és koreai nyelven), amelyek leírják az egyes lépéseket.

2_ugears-dream-cabriolet-vm-05-mechanical-model-kit-max-1100.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jopofabolt.blog.hu/api/trackback/id/tr416183826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása