Fa Napszemüvegek

Fa Napszemüvegek

 Mindenkinek problémát okoz, hogy milyen napszemüveg viselet, az ami tényleg megy minden stílushoz, passzol a ruhadarabjaidhoz, vagy azért akadnak kivételek.

A kérdésre, nagyon egyszerű a válasz, és egyszerűsége miatt nagyon határozott egyszerű válasz adható: nincsenek kivételek. A napszemüveg olyan viselet, ami tökéletesen idomul a viselőjéhez.

A napszemüveg nemcsak stílusos tartozék, hanem védi a szemét és a körülvevő kényes bőrt a nap legveszélyesebb UVA és UVB sugárzásaitól. A szem egészsége olyan fontos, mint a környezetünk egészsége.

A legtöbb szemüveg műanyag és acetát olajból készül. Műanyag szükséges, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet minimalizálni. A fából készült napszemüveget különböző fafajtákból készülnek. Többeközt ébenfa, bambusz, rózsafa, dió, fehér juhar, zebrafa és mahagóni az alapanyag. A különböző színek különböző fákból vagy egy fa különböző részeiből származnak. Minden fából készült napszemüveg egyedülálló, mivel nincs két egyforma színű és mintázatú fa. A sötétebb keretek inkább sötétebb erdőkből származnak. Hasonlóképpen, a könnyebb keretek vagy a vörös árnyalatok különböző fafajokból készülnek. A fából készült napszemüveg lehet tömör fa vagy laminált. A fából lézererrel vágják ki a rétegeket és kézzel egymássa ragasszák.

Dekoratív fa napszemüvegek a Jópofa Bolt-tól ideálisak azok számára, akik a személyiségüknek megfelelő napszemüveget keresnek.

A napszemüveg tervezők nagy hangsúlyt fordítanak a formákra és ragaszkodnak a nagy méretű stílusos szemüvegek gyártásához. Olyan modell mellett kell döntened, mely maximálisan megfelel elvárásaidnak, s mely hozzád idomul. Nélkülözhetetlen kellékünk ha szemünkbe süt a nap és ez minden évszakra vonatkozik nem csak a nyári hónapokra. Ezért is ajánlatos polarizál napszemüvegeket beszerezni. 

Fontos, hogy a fából készült napszemüveget védőtokban tároljuk, hogy elkerüljük a kulcsokkal, telefonokkal való érintkezését és megóvjuk a lencséket a sérülésektől.

img_2013.JPEG

img_1990.JPEG

A bejegyzés trackback címe:

https://jopofabolt.blog.hu/api/trackback/id/tr9614829924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása